Otsi

    Search Results

    Close

    UUS toode Bio-Chromium FORTE ja eripakkumine just sulle!




    Aastatepikkuse uurimistöö tulemusena toome turule uue toote Bio-Chromium FORTE, millel on

    kuni 10 korda kõrgem biosaadavus

    Pharma Nordi uus toode Bio-Chromium FORTE on valmistatud naturaalsest toorainest ChromoPrecise’st, ainsast Euroopas heaks kiidetud orgaaniliselt kroomipärmist.

    Miks on kroomi hea imendumine oluline?

    Kroom aitab hoida veresuhkrutaset stabiilsena ning aitab makrotoitainetel (süsivesikud, proteiinid, rasvad) kehas imenduda. Siiski on just veresuhkru stabiilsena hoidmine kroomi põhiülesanne.

    Kroomi omadused seoses makrotoitainete ja veresuhkruga on heaks kiidetud ka Euroopa Toiduohutusameti EFSA poolt.

    Põhjused, miks valida Bio-Chromium FORTE

    Bio-Chromium FORTE valmistatakse kroomipärmist ChromoPrecise, mida toodab Pharma Nord. Euroopa Toiduohutusamet on kinnitanud, et kroomipärm on teistest turul olevatest kroomivormidest kuni 10 korda paremini imenduv.

    2007. aastal keelustati Euroopas kroomipärmi sisaldavate preparaatide müümine, kuna tol hetkel ei suutnud ükski seda tootev firma tõestada Euroopa Toiduohutusametile, et toode vastab teaduslikele nõuetele. Seega ei vastanud tooted Euroopa Toiduohutusameti ohutusnõuetele.

    Seetõttu pidid tootjad minema üle vähem efektiivsetele kuid tõendatud kroomivormidele. Kroomkloriid ja kroompikolinaat on aga madala biosaadavusega ning sünteetiliselt valmistatud.

    Ka Pharma Nord pidi üle minema kroomkloriidile, kuid samal ajal alustati aastatepikkust tööd, et koguda tõendeid ja dokumenteerida oma kroomipärmi ohutus ja biosaadavus. Peale pikki aastaid dokumenteerimist andis Euroopa Toiduohutusamet loa kasutada ChromoPrecise’i, mistõttu saame nüüd teile pakkuda võimaluse tarbida kõrge biosaadavusega toodet Bio-Chromium FORTE.