Otsi

    Search Results

    Close

    See aitab püsida aktiivne




    Vananedes kaotavad rakud oma “kütust”, vitamiinilaadset ainet nimega koensüüm Q10. Seda protsessi saab muuta ja elujõudu taastada, kui toitainet kapslitest juurde ammutada. Südamepuudulikkusega patsientidel on see omanud head toimet, kiidab ka Eesti juhtiv kardioloog.

    “Mida vanemaks inimene saab, seda vähem leidub tema organismis Q10 koensüümi. See põhjustab aga lihaskahjustusi ja muid terviseprobleeme. Koensüümi Q10 tarvitavad patsiendid on füüsiliselt tugevamad ja ka vaimne kurnatus väheneb,” räägib Margus Viigimaa, Põhja-Eesti regionaalhaigla kardioloogiakeskuse teadusjuht Q-Symbio uuringust, mis on pakkunud huvi kardioloogidele üle maailma ning milles kasutati Bio-Quinone Q10-t.

    Vanemas eas energia säilitamine
    Q-Symbio uuring viidi läbi 420 patsiendiga ning see avaldati ajakirjas Journal of the American College of Cardiology, Heart Failure. Uuring on löönud laineid arstide ning terviseprofessionaalide seas üle maailma ning seda on peetud suureks edusammuks avastamaks võimalusi vanemas eas energia säilitamiseks.

    Dokumenteeritud enam kui 100 uuringus
    Bio-Quinone Q10 sisaldab kõrge kvaliteediga koensüümi Q10 ning vitamiini C, mis aitab vähendada väsimust ja kurnatust.

    Toode valiti uuringusse tänu oma tõestatud kvaliteedile: Bio-Quinone Q10 on ametlik Rahvusvahelise Koensüümi Q10 Assotsiatsiooni (International Coenzyme Q10 Association ICQA) poolt kasutatav referentstoode ning seda on kasutatud enam kui 100-s avaldatud uuringus.

    Energia kapslist

    Juba enam kui 25 aastat on Bio-Quinone olnud enimkasutatav naturaalne toidulisand energia säilitamiseks. Inimkeha toodab Q10-t maksas, kuid selle süntees hakkab 20-25 eluaasta juures märkimisväärselt vähenema. Bio-Quinone Q10 sisaldab naturaalset pärmist fermenteeritud koensüümi Q10, mis on pandud pehmetesse valguse eest kaitstud kapslitesse. Preparaadi toimet tõestab enam kui 100 sellega läbiviidud uuringut, millest 25 on tehtud kõrgeimate standardite järgi. Q-Symbio on neist kõige värskem uuring.

    Spetsiaalne tehnoloogia tagab parima biosaadavuse

    Koensüümi Q10 molekul moodustab alla 49-kraadisel temperatuuril suuri lahustumatuid klimpe, mis meenutavad kristalle. Nendel kristallidel on läbi soolestiku raske vereringesse siseneda ning need läbivad seedeelundkonna ilma, et neid keha poolt omastataks. See on tõsine probleem, kuna inimese kehatemperatuur on 37 kraadi ringis.

    Tagab suurepärase imendumise
    Bio-Quinone Q10, toode, mida kasutati Q-Symbio uuringus, valmistatakse spetsiaalse tehnoloogia abil. Koensüüm Q10 tooraine lahustatakse õlisegus, mis läbib seejärel spetsiaalse kuumutamisprotsessi. See tagab, et Q10 molekulid püsivad üksteisest lahus isegi madalamal temperatuuril kui 49 kraadi. Just unikaalse tootmistehnoloogia tõttu suudab Pharma Nord tagada Q10-le parima dokumenteeritud biosaadavuse.