Otsi

    Search Results

    Close

    Pharma Nordi suur Q10 uuring lõppenud:




    Murranguline tulemus ravis Q10-ga annab südamehaigetele lootust

    Rahvusvaheline südamehaigete uuring Q-Symbio on nüüdseks läbi ning selle tulemused avaldati tunnustatud teadusajakirjas Journal of the American College of Cardiology (JACC). Esimest korda avaldati uuringu tulemused suurel kardioloogiakongressil Lissabonis ning sellest sai enim viidatud uuring kongressil.

    Kopenhaageni Ülikooli haigla südameosakonna peaarst Dr. Svend Aage Mortensen juhtis uuringut, millesse kaasati patsiente Taani, Rootsi, Poola, Austria, Ungari, Slovakkia, Malaisia, Austraalia ja India haiglatest.

    Dr. Mortensen loodab, et Q10-ga saab tulevikus ravida patsiente, kellel endal on seda ainet organismis vähe. Kuigi meie keha suudab ise Q10-t toota, väheneb selle tase organismis vanusega märkimisväärselt.

    JACC-i otsus uuring avaldada on Dr. Mortenseni sõnul läbimurre, kuna tegu on kardioloogia valdkonna ühe kõige mõjukama ajakirjaga. Samuti näitab see, et JACC tunnustab Q10 uuringu tulemusi.


    Professionaalid valivad Bio-Quinone:
    Q-Symbio uuringusse valiti Pharma Nordi Q10, kuna see on aastaid olnud Rahvusvahelise Koensüüm Q10 Assotsiatsiooni referentstoode, mida on kasutatud rohkem kui 100 teadusliku uuringu läbiviimiseks. Tootel on hea biosaadavus ning 25-aastase kasutamiskogemusega saadud ohutust tõestav dokumentatsioon.

    Kasuta sama Q10 toodet, mida kasutati uuringus: ubikinoon
    Q10 eksisteerib kahes vormis: oksüdeeritud ubikinoon ja redutseeritud vorm ubikinool. Mõlemad vormid on mitokondrites ehk rakus energiat tootvates organellides esindatud. Q10 vahetab seal pidevalt oma olekut oksüdeeritust redutseeritusse ja vastupidi ning see annabki kehale Q10 põhilise efekti.

    Pharma Nordi Q10 on õlis lahustatud ning kuumtöödeldud selliselt, et Q10 kristallid lahustuvad kehatemperatuuril täielikult ja moodustavad ühtlase segu. Selle tulemusena imendub kapslis olev Q10 organismis täielikult.

    Uuringus kasutatud Pharma Nordi toode Bio-Quinone Q10 on saadaval ka Eesti apteekides.

    Kliki siia, et lugeda rohkem Pharma Nordi Q10 kohta !