Otsi

    Search Results

    Close

    Kuidas kevadeks saledaks saada?




    Kas sooviksid enne uue kevade algust oma kauni figuur tagasi saada? Siis jäta meelde, et sina ise pead selle tulemuseni jõudma. Imeravimit ei ole olemas, kuid kui oled teinud valiku, et soovid pingutada, on siiski olemas võtteid, mis tulemuse saavutamise lihtsamaks teevad.

    1. Söö vähem. Seeläbi vähendad päeva jooksul sisse söödavate kalorite hulka nii, et keha peab hakkama kasutama enda varudes olevaid süsivesikuid ja rasvu.

    2. Söö sagedamini, kuid väiksemaid portsjoneid. Sedasi toimides on ülesöömise oht väiksem ning ka magusaisu väheneb. Samuti on puhkeoleku ainevahetus ühtlasem ja põletad rohkem kaloreid.


    3. Piira rasvade tarbimist, samas suurenda valkude, täistera- ja köögiviljade osakaalu menüüs. Rasvad annavad kehale palju rohkem kaloreid kui sama kogus süsivesikuid. Valgud tekitavad kõige kiiremini täiskõhutunde.

    4. Söö rohkem kiudaineid. Need täidavad kõhtu toiteväärtust omamata, kuna keha ei omasta neid. Eesmärk on tekitada täiskõhutunnet.

    5. Jäta välja tühjad kalorid. Kui sulle maitsevad koogid ja maiustused, asenda need puuviljade, porgandite või muude tervislike snäkkidega.

    6. Tee rohkem trenni. Päevas kulutatud energiahulk peab olema suurem sissesöödust. Seda saab saavutada ringi liikudes, sest siis põletab keha rohkem kaloreid. Käi iga päev jookmas või jalutamas, kasuta treppe lifti asemel, tegele aiandusega – kõik need tegevused võiksid olla osa treeningplaanist.


    7. Hoia oma veresuhkru tase kontrolli all. Veresuhkru taset mõjutavad dieet ja treeningharjumused, seega saab igaüks ise midagi ära teha selleks, et see normis oleks. ChromoPrecise on Euroopas ainuke efektiivne kroomiga rikastatud pärm, mis aitab hoida veresuhkru taset normi piires.

    Veresuhkru taseme kontrollimine

    Veresuhkru tase näitab suhkru sisaldust veres. Peale toidukorda tõuseb suhkru tase veres kuni 7mmol/l-ni, tühja kõhuga on see tase umbes 3mmol/l. Need on normaalsed näitajad, veresuhkru taseme tõus peale sööki on täiesti loomulik. Seedeelundkond muudab toidust saadud süsivesikud glükoosiks, mille veri üle keha laiali kannab. Insuliin on aine, mis tagab glükoosi transpordi keharakkudesse, kus sellest energiat toodetakse. Selles protsessis osaleb ka kroom, aidates hoida veresuhkru taset normi piires. ChromoPrecise toidulisandile on hinnangu andnud Euroopa Toiduohutusamet EFSA. Seal hinnati ChromoPrecise‘i kui väga ohutut kroomiallikat, mis on kuni 10 korda parema imendumisvõimega kui teised kroomiühendid, näiteks kroompikolinaat või kroomkloriid.