Otsi

    Search Results

    Close

    Kui palju monakoliin K-d Sinu punase riisipärmi preparaadis on?




     
     

     

    Punase riisi pärmi ekstrakt sisaldab monakoliin K-d ning nüüd on Euroopa Liidus võetud vastu uued õigusaktid, mis reguleerivad selle aktiivse toimeaine sisaldust punase riisi pärmi toodetes. Pharma Nordi preparaadiga Bio-Riisipärm võite olla kindel, et see vastab täielikult uuendatud regulatsioonile.

    Monakoliin K sisaldus võib erinevates toodetes varieeruda, mistõttu võib tarbijatel olla raske end tarbitava suhtes turvaliselt tunda. Pharma Nordi preparaat Bio-Riisipärm on aga standardiseeritud ja toodetud vastavalt rangetele ravimitootmise standarditele, mis tagavad toote tarbijale, et igas tabletis on aktiivse koostisosa kogus ühesugune. Seeläbi saame pakkuda ka kindlustunnet, et preparaat vastab täielikult uutele õigusaktidele.

    Üks Bio-Riisipärmi tablett sisaldab 83,3 mg pulbristatud punase riisi pärmi ekstrakti ja 2,5 mg monakoliin K-d, mis on aktiivne koostisosa

     
    Pilt laboris töötavast inimesest

    Käärimine annab punase värvi ja aktiivse toimeaine

    Punase pärmi riisi valmistamisel kasutatakse kääritamisprotsessi, mis hõlmab riisi kultiveerimist spetsiaalse pärmitüübiga (Monascus purpureus). See annabki riisile iseloomuliku punakaslilla värvuse ja looduslike ainete (mida nimetatakse monakoliinideks) sisalduse.
    Kaug-Idast on teada kääritatud punase riisi pärmi kasutamine. Aasias kasutatakse punase riisi pärmi toiduvalmistamisel maitseaine ja säilitusainena. Selle kasutamine Hiinas on teada juba mitu tuhat aastat tagasi.

     

    Põhjalikult testitud looduslik toode

    Pharma Nordi punase riisi pärmiga võite olla kindel, et igal tabletil on täpselt sama sisu ja toime. See muudab toote kasutamise palju lihtsamaks ja mugavamaks. Meie põhjalik kontroll hõlmab toote testimist ka keskkonnamürkide (nagu tsitriniin, aflatoksiin, dioksiinid ja raskmetallid) suhtes. Võime kinnitada, et Bio-Riisipärm on väga ohutu toode ning uuringud näitavad, et see on väga hästi talutav. Inimesed, kes on veendunud Pharma Nordi toodete usaldusväärsuses ja kvaliteedis, on küsinud ka selle toote turule tulemise kohta. Nüüd saame öelda, et Bio-Riisipärm on meie veebipoes saadaval.