Otsi

    Search Results

    Close

    Kas sind vaevavad kanged liigesed?




     
     
    Vananedes kaotavad meie lihased jõudu ja muutuvad jäigemaks ning vähem elastseks. See omakorda mõjutab liigeste liikumisulatust, muutes need kangemaks. Selline järk-järguline muutus viib lõpuks liigeste liigse pinguldamiseni, mõjutades meie rühti ja võimekust vabalt liikuda. Kas teadsid, et lahendus sellele murele võib olla üsna lihtne? See aine, mis aitab säilitada painduvad liigesed täieliku liikumisulatusega, võib sul juba köögikapis vürtside hulgas olla, kuid nüüd on see saadaval ka kapslite kujul. 

    Kanged ja jäigad liigesed võivad olla äärmiselt ebamugavad. Õnneks leidub täiesti looduslik ja teaduslikult tõestatud lahendus, mis aitab hoida liigesed elastsena ning võimaldab sul püsida füüsiliselt aktiivsena terve elu.

     

    Kõrgem elukvaliteet

    Suurema liikumisulatusega liigesed vajavad liigutamiseks vähem energiat. See omakorda vähendab vigastuste tekkimise ohtu ja suurendab füüsilist jõudlust. Aktiivne eluviis on eluliselt oluline istuva eluviisi probleemide ennetamiseks ning mida aktiivsemad me oleme, seda parem on nii meie füüsiline ja vaimne heaolu kui ka südame-veresoonkonna ja hingamisteede tervis.

     

    Teaduslikult tõestatud

    Teadlased on ulatuslike uurimuste käigus avastanud, et kurkumijuures sisalduvatel aktiivsetel ühenditel on spetsiifilised bioloogilised toimed, mis on liigestele kasulikud. Sa tõenäoliselt tunned kurkumit juba oma köögist – just see annab karripulbrile oma iseloomuliku kollase värvuse. Kuid sellel aktiivsel komponendil (kurkumiinil) on ka tervisega seotud omadused, mis on kasulikud  istuva tööga inimestele või neile, kes teevad päev läbi monotoonseid liigutusi. 

     

    Kvaliteetne standardiseeritud ekstrakt

    Pharma Nordi uus toidulisand Bio-Kurkumiin on toode, mis sisaldab standardiseeritud ja kvaliteetset kurkumijuure granuleeritud ekstrakti, milles olev looduslik antioksüdant kurkumiin on optimaalse biosaadavusega. Kuid mitte kõik kurkumiini vormid ei imendu kehas kergesti. Piperiini
    ekstrakt võib hõlbustada kurkumi imendumist, kuid Pharma Nord on otsustanud seda koostisosa mitte kasutada, sest see võib ärritada soolestikku. 

     

    Kuni 65 korda parem biosaadavus

    Selle asemel kasutame patenteeritud meetodit, kus kurkumiini osakesed on kapseldatud kaitsvasse lipiidikihti, et tagada tervete kurkumiini molekulide jõudmine rakkudesse, kus neid vajatakse. Molekuli kaitsmine sel viisil aitab kurkumiini ekstraktil läbida mao happelise keskkonna ja jõuda vereringesse, sealhulgas ka maksa, kus see muidu võrdlemisi kiiresti eritataks. Pharma Nordi poolt kasutatud kurkumiini ekstrakti molekulid jõuavad rakkudesse läbi lümfisüsteemi, garanteerides kuni 65 korda kõrgema kurkumiini taseme rakkudes.
    Üks kapsel sisaldab 400 mg lipiididega seotud kurkumiekstrakti ning see on kõik, mida vajad elastse liigeste säilitamiseks.

    Loe Bio-Kurkumiini kohta siit: