Otsi

    Search Results

    Close

    Kas Sind häirivad kuivad limaskestad?




    Kas Sind häirivad kuivad limaskestad?

    Kui oled puutunud kokku selliste probleemidega nagu kuivad silmad, suu- või intiimpiirkonna kuivus, siis tead ilmselt hästi, kui häirivad need sümptomid võivad olla. Pharma Nord tutvustab teile Bio-Omega 7-t, mis on spetsiaalselt välja töötatud inimestele, kellel on probleeme kuivade limaskestadega. Tervislike rasvhapete ja A-vitamiini sisaldus teevad selle toidulisandi täiuslikuks toitainete kompleksiks Sinu naha ja limaskestade jaoks. 

    Kõiki meie kehaõõnsusi, seedekulglat, hingamisteid ning urogenitaalset trakti vooderdavad limaskestad, mis on oluliseks kanaliks keha ja väliskeskkonna vahel toimuvale suhtlusele. Läbi limaskestade liigub kehasse suurem osa toksiine, patogeene, allergeene ja muid sarnaseid sissetungijaid. Tihti ründavad limaskesti aga erinevad haigustekitajad ning neid võib mõjutada ka stress, vananemisprotsess ja erinevad ravimid.
    Paljudel täiskasvanutel tekivad erinevad kuivade limaskestade sümptomid nagu liivatera tunne silmas ja/või suukuivus (kõrvetav tunne suus, probleemid kõnelemisel ning raskused närimisel ja neelamisel). Naistel on probleemid otseselt seotud menopausiga, mil muutuste tõttu hormoonides tekivad  erinevad tasakaalutused, mis võivad põhjustada ebameeldivaid sümptome nagu kuivad silmad ja vaginaalne kuivus.

    Viimastel aastatel on saanud eriti palju tähelepanu astelpajuõli, sest see väike oranž mari sisaldab mitmeid toitained, mis panevad meie naha ja limaskestad tervisest pakatama.

    Toida oma nahka ja limaskesti seestpoolt

    Pharma Nordi Bio-Omega 7 sisaldab patenteeritud SBA24 astelpajuõli ekstrakti, mis kombineerib endas oomega-3; oomega-6; oomega-7 ja oomega-9 rasvhappeid, A- ja E-vitamiini. Lisaks ka polüfenoole, flavonoide, taimseid streoole ning küllaldaselt teisi fütotoitaineid, mida leidub vaid astelpajus.  

    Astelpaju teeb unikaalseks just oomega-7 rasvhapete sisaldus, aga see toode sisaldab ka A-vitamiini, mis lisaks limaskestade, naha ja nägemise normaalse tervise säilimise toetamisele, on hea immuunsüsteemile ja omab rolli rakujagunemise protsessis.

    Suurem osa võimalusi oma nahka toetada on välispidised – kreemid, õlid ja geelid. Kuigi kreemid võivad sümptomite vähendamisel väga tõhusad olla, on sellegipoolest oluline, et kehas oleks olemas erinevad toitained naha ja limaskestade parimaks võimalikuks toimimiseks.

    Astelpaju sisaldab rohkelt asendamatuid ja olulisi rasvhappeid, flavonoide, puuviljahappeid, beetakaroteeni.

    Keskkonnasõbralik ja õrn ekstraheerimine

    Kas see tähendab, et tervis tuleb lihtsalt astelpajumarju korjates ja süües? Teoreetiliselt jah. Samas on oomega-7 SBA24 koostis ise unikaalne.  
    SBA24 tootmine hõlmab endas nii astelpaju marjadest kui seemnetest saadava õli kasutamist. Õrn õli ektraheeritakse kasutades süsihappegaasi meetodit, mis on täna kõige leebem ja keskkonnasõbralikum õli ekstraheerimise meetod. Seda tehakse täiesti naturaalselt ilma kemikaalide ja kuumuseta, aga see on sellegipoolest äärmiselt toimiv meetod toorainest võimalikult suure hulga õli kättesaamiseks.   
    Kuna seemnetes ja marjades olevatel õlidel on erinevad omadused, on valmis astelpajuõli kvaliteeti silmas pidades oluline, et see pärineks mõlemast allikast.

    Teadlased armastavad seda

    SBA24 on standartiseeritud astelpajuõli. Kuigi toitainete sisaldus võib sõltuvalt aastast, kasvukohast ja hooajast muutuda, saad Sa alati kindel olla, et Pharma Nordi Bio-Omega 7-s olevate toitainete koostis ja kogus on alati ühesugune.  
    Suurem osa astelpaljuõliga läbi viidud teadusuuringutest on tehtud SBA24 kasutades ning just selle spetsiifilise koostisega on saadud uuringutes toodud tulemused. Seega on Bio-Omega 7 samasuguse kvaliteedi ja teadusliku dokumentsatsiooniga nagu kõik meie teised tooted.
    Bio-Omega7 kohta saab rohkem lugeda siit: