Otsi

    Search Results

    Sulge

    Energiataseme hoidmine: lahendus, mis töötab




     

    Vanusega seotud energiataseme langus on osaliselt selgitatav rakkude vananemisega. Õnneks on olemas lahendus, mis aitab seda protsessi pidurdada – ja see on kättesaadav toidulisandina.

    Kui oled 40-aastane või vanem, tead ilmselt hästi, mida tähendab energiataseme järkjärguline langus. Selle põhjuseks on asjaolu, et meie rakud kaotavad aja jooksul oma võime toota energiat, mis on hädavajalik meie tervise, elujõu ja elukvaliteedi hoidmise jaoks. Õnneks on teadlased leidnud viisi, kuidas sellele protsessile vastu seista. Uuringud on suutnud tuvastada energiatootmise olulise etapi, milles just vanus on segavaks faktoriks.

    Tabletid, mis toetavad energiataset

    Üks peamine võtmeühend on energiat sisaldav molekul NADH. Meie organism suudab seda sünteesida niatsiinist (vitamiin B3), mis aitab kaasa normaalsele energiavahetusele ning aitab vähendada väsimust ja kurnatust. Probleem seisneb aga selles, et keha loomulik NADH tootmine väheneb vanusega. Hea uudis on aga see, et NADH-d saab nüüd võtta toidulisandina, andes seeläbi oma rakkudele loomuliku ja tõhusa toetuse.

    NADH ja niatsiini kombinatsioon

    Bio-NADH sisaldab hoolikalt tasakaalustatud kombinatsiooni puhtast NADH-st ja niatsiinist. See preparaat on aeglaselt vabanevas vormis, mis tähendab, et toimeained vabanevad organismis järk-järgult ja pika aja jooksul. Soome teadlased on näidanud, et selline meetod suurendab tõhusalt keha NADH taset ja toetab energiavahetust parimal võimalikul viisil.

    Toetus organismi energiavahetusele

    Bio-NADH on spetsiaalselt välja töötatud, et aidata organismil säilitada normaalne energiavahetus ka eluetappides, mil see loomulikult pigem vastupidises suunas liigub. Seda preparaati toodetakse samade kvaliteedi- ja ohutusreeglite kohaselt kui ravimeid, mis tagab kõrge kvaliteedi, hea ja stabiilse imendumise ning usaldusväärse toime.

     

    Pharma Nordi

    Terviseuudised


    - kõige värskem ja huvitavam teaduspõhine info tervise ja toidulisandite kohta