Otsi

    Search Results

    Close

    See toidulisand võib Sulle menopausi ajal abiks olla




    Limaskestade eest hoolitsemine menopausi alguses võib olla üks targemaid asju, mida enda keha toetamiseks teha saad.

    Umbes 140 tuhat Eesti naist vanuses 45–60 aastat peavad leppima erinevate menopausi väljakutsetega nagu kuumahood, kaalutõus ja meeleolumuutused. Lisaks ei saa välja jätta vaginaalset kuivustunnet, mis on tingitud östrogeeni taseme langusest, millega paljud naised tuttavad on.

    A-vitamiin sinu limaskestadele

    Kas teadsid, et on olemas looduslikke viise, kuidas toetada oma limaskesti ja aidata neil oma tööd teha - isegi sellistel eluetappidel, kus bioloogilised muutused võivad neile väljakutseks olla? Üks viimastel aastatel palju populaarsust kogunud abivahend on astelpajuekstrakt, mis sisaldab oomega-7 rasvhappeid ja on väga rikkalik A-vitamiini allikas. See on ülioluline, kuna A-vitamiin on üks olulisemaid toitaineid, mis toetab naha ja limaskestade normaalset talitlust.

    Dokumenteeritud SBA24 valemiga

    Bio-Omega 7 igapäevase kasutamisega varustate oma keha rikkaliku koguse A-vitamiiniga, mis aitab õrnal ja täiesti loomulikul viisil kaasa teie limaskestade seisundile. Kapslid sisaldavad SBA24 valemit, mis on kõige sagedamini teadusuuringutes kasutatud astelpajuvalem, millel on parim dokumentatsioon selle kvaliteedi ja toime kohta.

    Õrn ekstraheerimisprotsess

    SBA24 ekstraheeritakse nii astelpaju marjadest kui ka seemnetest, et tagada kõige rikkalikum toitainete segu. Ekstrakti toodetakse keskkonnasõbraliku ja orgaanilise meetodiga, mille käigus ei kasutata keemilisi lahusteid ja kõrget temperatuuri, mis võiks õlide toitainelist profiili rikkuda. Õrn tootmisprotsess tagab, et bioloogiliselt aktiivsed ained ei häviks. Kapslid on optimaalse hügieeni ja säilivusaja tagamiseks pakendatud hügieenilistesse blisterpakenditesse.

    Üle 400 ruutmeetri limaskesta

    Arvestades asjaolu, et meie limaskestad katavad kokku üle 400 ruutmeetrise ala – mis on sama suur nagu luksusvilla – on igati põhjust aidata neil oma erinevaid funktsioone võimalikult sujuvalt täita. Bio-Omega 7 koos SBA24 ekstraktiga sobib eriti hästi naistele menopausi ajal ja pärast seda, kuid see toidulisand on hea valik kõigile, kes on hoolivad oma naha ja limaskestade tervisest.